Eriksen Byggkontroll AS ble stiftet i 2005

Selskapet er en videreføring av enkeltmannsforetak etablert 2002. Våre ansatte har erfaring fra tømrervirksomhet og elektrofag, samt drift og ledelse fra produksjonsbedrifter. Eriksen Byggkontroll har over 20 års erfaring fra ledelse, forvaltning, drift og vedlikehold av eiendommer i privat og offentlig sektor.

Ved oppstart av aksjeselskap i 2005, etablerte vi tetthetskontroll og termografering som en ny tjeneste. Dette bruker vi også bl.a. i forbindelse med utarbeiding av tilstandsrapporter og tiltaksplan ved eiendommer.

Vi henvender oss stort sett mot bedriftsmarked, men har også noen privatkunder. Vår kundemasse består i hovedsak av av byggeiere, sameier, lag, kommuner, stiftelser, entreprenører og byggmestere.

Vår målsetning er at våre kunder og partnere alltid skal oppleve Eriksen Byggkontroll sine ansatte som kunnskapsrike, dyktige, inkluderende og løsningsorienterte. Våre kunder skal føle trygghet for at de råd vi gir, er blant de beste som kan gis, og at vi alltid holder det vi lover.

Ta kontakt med Eriksen Byggkontroll AS om du vil ha hjelp med termografering i Vestland.